Festa, Tradició i Cultura

Taller de modisteria artesanal dedicat a l'estudi i realització de vestuari tradicional Català.

La meva inquietud, els meus coneixements i la meva experiència en modisteria, disseny i patronatge, ja que vaig néixer al voltant d’agulles i didals, dintre d’una família de modestos especialistes en roba a mida, d’alta costura, de festa i núvia. Aquests coneixements m’han ajudat en el meu projecte actual que va començar quan vaig participar amb la meva família en les festes dels Tres Tombs, derivat de la nostra afició als cavalls.

Vaig documentar-me de les diferents festes, costums i oficis artesans contactant amb alguns dels pocs artesans que encara queden i que com jo, no es resignen a que oficis tan antics i arrelats estiguin destinats a desaparèixer.

Actualment m’estic dedicant tot el temps possible a recuperar els orígens de les diferents vestimentes que duien els nostres avantpassats, tal i com eren en realitat.

Estic intentant fomentar la participació de les famílies en les festes, donant a conèixer i comercialitzant productes artesans de molt bona qualitat a associacions culturals, grups de dansa i col·legis etc… Per aconseguir enriquir i guarnir la festa actual.

Participem i gaudim de les festes

 

Salutacions,  Beatriz Moya